Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

duminică, 18 martie 2018

Rezolvare cand nu mai merge butonul home sau butoanele de sub ecran pe android

Dacă butonul dvs. de acasă mecanic sau tastele de navigare capacitive sunt pe rama defecte, făcând modificarea modului  de navigare software Android să rezolve problema, dar nu toată lumea este dispusă sau capabilă să își root-eze dispozitivul. Atunci trebuie sa gasim o alternativa gratuita si usor de aplicat.
ceva la fel de simplu ca navigarea interfeței telefonului sa devina o operație obositoare.

Dezvoltatorul Daxia a creat o aplicație care permite butoanele de navigare pe ecran fără a necesita accesul la root.Este simplu de configurat, astfel încât, dacă butoanele dvs. hardware sunt defecte, puteți să activați cu ușurință schema de navigare Android și să obțineți taste onscreen în cel mai scurt timp.
     Aplicatia salvatoare se numeste Soft Keys si poate fi gasita in magazin G. Play gasiti informatii si pe pagina
Pentru a începe acest lucru, începeți să instalați Virtual SoftKeys (fără root) din magazin si dupa urmarea indicatiilor de instalare si a confirmarii instalarii urmeaza deschiderea si configurarea.
      Navigați telefonul cu ajutorul tastelor software
   Odată ce ați configurat totul după preferințele dvs., sunteți gata să navigați prin telefonul dvs. utilizând cheile de pe ecran. Rețineți că glisați în sus de la marginea inferioară a afișajului atunci când doriți să aduceți la iveală butoanele, veți putea utiliza tastele pentru spate, acasă și recente, ca și cum ați avea un dispozitiv care a apărut cu butoane software. Apoi, când trebuie să scoateți butoanele din calea dvs., glisați în jos pe bara de navigare și vor dispărea imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...