Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

joi, 24 decembrie 2020

problema driver umidigi A7 pro mt65xx preloader failed

 Daca driverul nu se instaleaza, exista metoda aceia sa fii pe faza in device manager si sa il instalezi manual insa daca nu stii uite alternativa ca sa faci tot dintr-un singur fisier un singur install. Eu am reusit de am instalat driverul mtk mt65xx si o sa vedeti acum aici un link si de atata cautare nu mai stiu de pe ce pagina a fost preluat insa multa sanatate acelui domn/na . Descarcati din acest link si urmariti mai jos indicatii
In poza vedeti fiserul care a functionat insemnat cu sageata si scris in dreptul acestuia. Se ruleaza DriverInstall.exe si o sa dureze ceva in momentul in care apare o fereastra neagra in care o sa scrie doar uninstall rand de rand dupa care o sa scrie install , unde acest program intai o sa scoata orice urma de driver dupa care o sa instaleze pe curat. Dar daca nu merge aceasta versiune mai aveti de incercat mai multe. Astept pareri iar pentru spflash slectati doar download si debifati user data tocmai jos ca sa se actualizeze fara sa stearga nimic si in genere nu folositi optiunea format decat daca aveti un telefon brikuit .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...