Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

miercuri, 22 martie 2017

security error lg sau rezolvare usoara lg brick boot loop

Problema se rezolva usor cu programele de la LG descarcate de pe pagina. Acestea fiind LG PCSuite
si LG Support Tools
Acestea se descarca repede mai ales LG Support Tools care se descarca imediat dupa aceia isi descarca/instaleaza automat toate librariile necesare. Mai jos va ofer linkuri de unde puteti descarca aceste aplicatii de restaurare si anumite puncte pe care trebuie sa le urmariti pentru reusita acestei operatii de restaurare. Daca nu va iese din prima va rog sa intrebati prin comentarii sau pe privat cumva pentru a nu gresi ceva.
 Dupa aceasta trebuie urmarit daca se valideaza butonul "Instalati driverele" in fereastra stanga sus in cazul in care apare asa ceva atunci trebuie instalat LG PC Suite care instaleaza prima data driverele necesare si pana la terminarea instalarii aplicatiei se instaleaza driverele si apare dupa aceia in LG Support Tools ca este instalata ultima versiune pe dispozitiv <<ATENTIE DISPOZITIVUL TREBUIE SA FIE PUS IN =>> DOWNLOAD MODE>> . Conectarea in acest mod se realizeaza prin mentinerea apasata a tuturor butoanelor fizice de pe dispozitiv cu exceptia butpnului dedicat de deasupra celor de volum. Dispozitivul in acest caz detecteaza cablul conectat la calculator si schimba modul automat. Modul donload apare ca in poza.
De retinut ca nimic nu se poate face pana nu se instaleaza driverele care sunt in numar de 3 si nu se gasesc automat in windows update.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...