Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

this item is temporarily unavailable macbook pro

Macos sierra 10 12 16a323 iconAm incercat zilele astea sa restaurez un Macbook Pro, initial era data deranjata si am folosit comanda date din terminal. Dupa ce am rezolvat problema cu data imi tot aparea "This item is temporarily unavailable. Please try again later". Am incercat de mai multe ori la diferite intervale de timp si la fel.
Dupa ceva timp am gandit eu ca un dvd/kit de instalare ar fi mai bun. La un momentat parca stiam ca anumite produse mai vechi marca apple nu mai au support. Asa ca am cautat pe internet si am gasit un tutorial de realizare a unui USB de restaurare Mac.
Exista discutii despre aceasta problema si pe forum apple si acolo s-a ajuns de asemenea la ideia ca un mediu de instalare pentru mod offline este de ajuns pentru a rezolva aceasta eroare.
In continuare aveti cateva programe pentru diferite sisteme de operare prin care puteti transfera imaginea de restaurare pe un stic usb.
Creaza imagine restaurare USB pe Mac cu createinstallmedia command , cu DiskMaker X  (fisiere .dmg) sau cu OS X Recovery Disk Assistant
Creaza imagine de restaurare USB pe Windows cu Bootdiskutility (fisiere .hfs)
Celelalte modalitati imi sunt necunoscute insa bootdiskutility functionand sub windows am reusit sa il folosesc si va explic cat mai simplu. Din fereastra principala selectati format dupa care selectati restore partition si bifati partitia 2 dupa care cautati fisierul cu extensie hfs. La final pe sticul de minim 8gb or sa ramana doua partitii din ele pe windows o sa apara una singura (cea mai mica denumita clover) iar pe partitia cealalta (cea mare) exista kitul de restaurare osx.
Pentru a porni de pe usb atunci cand se deschide pc apasati butonul options  cand se aude sunetul de start.
Imagini restaurare aici pe torrenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...