Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

luni, 25 iulie 2016

Eliminare cont asociat la restaurare pe huawei rapid

Ok azi o sa vorbim despre acel cont care apare la restaurarea telefonului android, in acest caz am intampinat aceasta problema pe un telefon huawei . Acea situatie in care nu poti sari peste pasul de conectare la internet si cand ti se cere contul asociat initial cu telefonul. Parerea mea este ca daca s-ar urma pasii normali de restaurare telefonul nu s-ar bloca asa insa atunci cand este vorba de un patern uitat sau de codul ecranului de blocare se schimba situatia si normal inteleg ca aceasta este o sansa ca persoana care il gaseste sa il restituie.

Ca sa nu mai lungim mult vorba am vazut ca exista destule video care sa explice treaba insa eu am observat un aspect memorabil, faptul ca metoda aceasta fata de altele chiar poate fi explicata prin telefon sau alte metode de comunicare verbala sau chiar scrisa, probabil au facut in asa fel incat daca ai fi apelat la support tehnic si faceai dovada cu un numar de facura sau cu un simplu cnp cineva te-ar fi ghidat prin pasi. Aceasta metoda nu implica nova launcer sau activare oem , banuiesc ca in cazul acelora nu se mai activa serviciul gsm. Dupa aceia s-ar fi ajuns la ce s-a ajuns cu ios la icloud . Nu vreau sa scriu mult asa ca va spun pasi.
1)Ajungem la pasul cand trebuie sa tastam contul si activam tastatura.
2)Apasam butonul de setari ale tastaturii situat in susul acesteia. (Sau @rond pana apare)
3)Selectam "Mai multe".
4)Mergem la "Share on Twiter" sau ceva care ne da voie sa accesam ceva text.
5)Selectam ceva text ca si cum am vrea sa il editam sa il transferam in alta parte, si aici o sa apara meniul "Copy" "Share" "Search" sau in romana "Copie" "Trimite" "Cauta".
6)Selectam butonul "Cauta"
7)Cand apare casuta de cautare tastam "Settings" sau in romana "Setari" aici mergem la meniul de restaurare "Backup & Restore " si selectam stergere totala la telefon .
8) Pasul 8 o sa vedeti ca dupa aceasta resetare acum sistemul de operare ne da voie sa omitem pasul acela.
(In unele telefoane putem chiar sa tinem apasat pe GoogleMail acolo la share din pasul 4 si ne duce in setari direct dupa care apasam manage account moment in care vom fi anuntati ca intram in setarile normale)
La pasul 3 se poate intra in dictionarul personal al tastaturii, adauga un cuvant dupa aceia selectat pe urma distribuit... etc.
Inca o metoda usoara este fara conexiune deschidem o casuta care necesita tastatura si deasupra literelor daca gasim comenzi rapide apasam pe scurtatura twitter , o sa ne ceara conexiune de date si ne apare optiunea setari retea cu care intram in meniul principal si resetam dispozitivul pt a elimina contul asociat.
Eu recomand sa folositi aceasta metoda in cazul in care chiar v-ati uitat contul si nu il puteti recupera in nici un alt mod pentru ca un dispozitiv declarat pierdut poate fi urmarit de autoritati functional sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...