Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

sâmbătă, 23 iulie 2016

Cum setam aplicatii implicite in android

Dacă ați instalat vreodată două aplicații diferite, care fac, în esență, același lucru (playere audio, browsere web), va fi probabil prezentat cu un mic meniu pop-up atunci când încearcă sa asculte un cântec sau a deschide o pagină web, va cere aplicația cu care doriți să completeze acțiunea. Utilizatorul poate să aleaga diferite aplicații pentru a deschide un anumit conținut ceia ce reprezinta o flexibilitate android, dar, de asemenea, va incetineste in acel moment. Din fericire, poti selecta "întotdeauna" și nu o sa mai fii deranjat atunci când se efectuează din nou această acțiune
Dar daca te razgandesti ce se intampla. Daca cumva vreo actualizare sau o alta noua te face sa iti doresti alta in loc.  Desi stabilirea unei aplicatii ca implicita este foarte usor in acest mod, atunci cand avem nevoie sa schimbam aplicatia trebuie sa intram in setari.
Anume trebuie sa accesam managerul de aplicatii dupa care intram la aplicatia in cauza iar acolo gasim acest meniu anume "App info".
Dupa aceasta putem sa selectam "Clear defaults" aceasta actiune va sterge setarile de aplicatie implicita asa incat in momentul in care o sa accesati aplicatia de care aveti nevoie o sa fiti intrebati iarasi daca o doriti ca aplicatie implicita sau numai o data.
Procedura este asemanatoare si pentru aplicatiile care se asociaza automat ca aplicatii implicite de exemplu skype care asociaza apeluri sau mesaje cu aplicatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...