Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

miercuri, 30 septembrie 2015

Cum faci sa bootezi totusi de pe USB daca IBook nu doreste doar apasand "C"

Pai am tot cautat pe aci pe net cum se booteaza de pe usb si nu vorbesc aici despre cd-rom unitate
optica superdrive montat pe usb pentru ca din cate am inteles nu se poate instala asa usor, poate in cel mai bun caz un target disk mode. Ok pai o sa pun si un video si metoda consistand dintr-o serie de butoane apasate combinatii de taste si comenzi transcrise.
In principal ca sa porniti toata treaba in momentul in care apasati butonul Power. - citeste mai departe
O sa apasati si sa mentineti ceva timp apasate combinatia de taste Command+Option+O+F . Primele doua se afla in stanga butonului space dupa aceia pur si simplu mentineti impreuna si tastele O si F .
Imediat o sa apara o imagine gri asa cu un cursor ceva si acolo o sa scrieti urmatoarea comanda, de retinut ca unele caractere o sa trebuiasca sa le cautati pe tastatura nu va ingrijorati sunt toate pe acolo o sa le deprindeti si o sa le tastati automat la un moment dat. Deci comanda care trebuie sa o tastati este aceasta si e simpla: boot ud:,\\:tbxi . Ok arata cam ciudata comanda, dar credeti-ma ca isi face treaba, pe pagina unde am gasit postarea ajutatoare se scrie ca ar mai exista anumite comenzi doar ca asta ar fi cea mai folosita. Inca ceva de retinut nu stiu daca este caz unic insa la mine instalarea in prima faza mi-a aparut in vreo 8 tonuri de culoare de fapt monocrom asa si de abia se destingeau ferestrele si optiunile foarte greu dar la urmatorul restart apare imaginea cum trebuie.
Recapitulare:
Apasam Power si imediat mentinem apasat tastele:
1)Command+Option+O+F
2) boot ud:,\\:tbxi

Alte resurse: 1 2 3 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...