Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

joi, 13 august 2015

Cum scoti contul vechi de icloud cu semi-resetare

Aceasta semi-resetare a fost probata si daca este realizata in ordinea care trebuie atunci aceasta reda functionalitatea localizarii telefonului pe harta cat si semnalul celular. Atunci cand eliminati contul
icloud cu ajutorul acestuia stergeti de asemenea si toate informatiile stocate pe telefon/dispozitiv si reveniti la aceiasi versiune de soft fara restaurare. Ca un lucru interesant ramane instalat cydia in formula completa insa cu aplicatiile instalate anterior sterse. Aceasta aplicatie realizata de Ilex se numeste Ilex RAT si o gasiti in cydia dupa ce adaugati repo. Aplicatia originala nu are interfata (U.I) de aceia trebuie instalat si aplicatia MobileTerminal disponibila in cydia. Aceasta aplicatie este foarte buna pentru cei care si-au uitat parola contului de icloud si au activata functia Gasire telefon.
Pentru instalare trebuie adaugat in surse la cydia urmatorul repo http://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO acesta cotinand kitul de instalare Ilex RAT (Versiunea UI TEST dureaza mai mult restaurarea) dupa care trebuie descarcat si MobileTerminal tot din cydia iar acesta din urma trebuie sa apara pe ecran (springboard) daca nu apare il reinstalati. Dupa ce ati instalat amundoua aplicatiile intrati in MobileTerminal si tastati direct RAT si va aparea meniul numerotat, Eu personal am tastat ultima cifra si anume 12 a durat ceva la 32 de gb cu 500mb spatiu liber dupa care a cerut restart. Daca puteti sa faceti un backup cumva, ar fi de preferat. Dupa aceasta semi-restaurare la deschiderea telefonului/echipamentului veti fi intampinati de aplicatia de setare initiala aceasta intreband daca vreti sa il setati ca echipament nou sau din backup desigur daca aveti experienta puteti alege oricare din optiunile cu backup. Aceasta aplicatie este foarte buna pentru cei care si-au uitat parola contului de icloud si au activata functia Gasire telefon. De retinut ca aceasta aplicatie restaureaza fara sa dauneze cu nimic semnalului si telefonul va fi si gasit pe harta in icloud. Eu zic ca este cea mai buna veste in ceia ce priveste icloud zilele astea.
Link sursa informatie in engleza
Cealalta veste buna ar fi si jailbreak la iOS 8.3.x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...