Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

duminică, 12 iulie 2015

Resurse online sau cum verifici imei apartinand unui iphone sau alt dispozitiv ios

In aceasta postare voi oferi paginile necesare verificarii unu imei de iphone, pe aceste pagini veti verifica gratuit starea dispozitivului , nu tot timpul se va afisa insa reteaua pe care dispozitivul este
codat in principal pe aceste pagini puteti verifica starea contului de icloud prezent sau nu pe iphone sau ipad. Acestea sunt adunate pe pe net si postate intr-o singura pagina pentru a usura accesul la informatii.

1) Prima pagina si probabil cea mai cunoscuta este http://iphoneimei.info, aceasta ofera infrmatii direct din imei si in timp real, oferind de asemenea si inforrmatii despre starea contului icloud. Acest site de multe ori ofera informatii despre starea retelei ci anume daca telefonul este codat sau nu dar daca este codat o sa coste verificarea. Totusi uneori afiseaza reteaua de activare initiala, deci unde o sa vedeti numele unei retele de obicei este reteaua pe care telefonul este codat.
2) O a daua pagina o sa fie http://www.iphoneox.com/ unde la fel puteti sa verificati multe din elementele verificate si pe primul site, azi am avut surpriza sa nu imi arate starea contului de icloud al unui telefon referirile la aceasta fiind stare necunoscuta.
3) Cea de a treia pagina pe care am reusit sa o gasesc a fost http://iunlocker.net care ofera de asemenea servicii de verificare gratuita a starii retelei cat si a contului de icloud.
4) Cel din urma site pe care o sa il folositi pentru verificarea unui imei de dispozitiv apple este  http://www.imei.info/ , insa acesta din urma ofera numai informatii detaliate despre dispozitivul in sine, iar celelalte informatii sunt cu plata dar totusi informatiile de pe aceasta pagina pot fi uneori folositoare.
5) O pagina pe care puteti sa verificati imei de blacklist este http://www.checkesnfree.com/ sa stiti daca se poate decoda ieftin, adica sa vedeti daca nu cumva este in blacklist iar aceasta situatie ar insemna ca in majoritatea cazurilor se decodeaza insa costa mai mult si nu e destul de sigura procedura. pentru aceasta situatie mai usese si swappa insa vad ca nu mai este accesibil serviciul.
1) http://iphoneimei.info
2)http://www.iphoneox.com/
3)http://iunlocker.net
4)http://www.imei.info/
5)http://www.checkesnfree.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...