Aceasta pagina defineste anumite informatii privitoare la dispozitive portabile si nu numai, android sau ios. Diferente in ceia ce priveste acestea, ce se poate face pe una si nu pe cealalta.

Postări populare

duminică, 14 iunie 2015

Cum se rezolva problema cu restaurare esuata iphone 3G

Telefoanele iphone sunt vestite de cand au aparut pentru caracteristicile unice pe care acestea le poseda. Se pare ca atunci cand un produs este vestit este de asteptat sa existe mai multe probleme iar una din acestea este eroarea 1600 pe iphone 3G, vestita de acum unde verificarea cu serverul esueaza si apare renumitul semn care anunta modul de recuperare. Se pare ca situatia se poate rezolva cu ajutorul unui programel cunoscut de acum de cei care modeaza si utilizeaza la maxim resursele acestor telefoane "destepte".
In continuare voi prezenta programele de care vom avea nevoie anume itunes si redsn0w , eu am folosit versiunea de soft 0.9.13dev4 dar probabil o sa functioneze la fel si versiunile mai noi. Am inteles ca exista atat de windows cat si de osx. O sa avem nevoie de penultima versiune firmware (ipsw) pentru iphone 3g. Aceasta se poate descarca de pe https://ipsw.me/ intrucat arata in timp real care versiune este semnata digital de apple. Deci rezolvarea este simpla si este cam asa. In loc sa restabilim telefonul cu ultima versiune de soft disponibila pentru acest echipament si anume 4.2.1 (8C148) vom restabili cu versiunea 4.1 (8B117) care se pare ca este de asemenea semnata digital (a stiut apple ceva) si se poate instala fara probleme insa chinul nu se termina aici deoarece vom primi aceiasi eroare 1600 eu am primit chiar si eroarea 2500 care se pare ca cere schimbat portul usb in care este conectat telefonul. Dupa ce restaurarea este finalizata va aparea la fel semnul de restaurare dar noi avand la dispozitie versiunea 4.1 (8B117) descarcata undeva la indemana intr-un folder trebuie sa mai avem si redsnow pe care il vom folosi asa cum este aratat in poza sa facem jailbreak, care va scoate telefonul din modul de recuperare si de asemenea daca avem nevoie vom decoda echipamentul cu ultrasn0w din cydia.
Daca mai apar erori dezactivati orice antivirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.

Poate sa te intereseze si...